Verzekeringen

Wil je verzekerd zijn van doorgewinterde sparringpartners die alles weten over verzekeringen? Dan moet je bij de afdeling verzekeringen van Van Bruggen Adviesgroep zijn.  Deze afdeling is dé vraagbaak voor alle vragen omtrent verzekeringen vanuit de Van Bruggen-ondernemers. Elke dag staat er een team van verzekeringsexperts klaar om jou als ondernemer te ondersteunen op het gebied van verzekeringen.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

Het verzekeringsteam

Het verzekeringsteam binnen Van Bruggen Adviesgroep zorgt voor alle back office werkzaamheden voor de Van Bruggen-ondernemer. En het onderhouden van contacten en verbeteren van relaties met de verschillende aanbieders van verzekeringen? Dat kun je ook prima aan deze afdeling overlaten. Zo kan de Van Bruggen-ondernemer nóg beter verzekeringsadvies geven.

 

Zeker van een leuke werkplek

Binnen de afdeling Verzekeringen heerst een prettige sfeer waarin jij kunt groeien als medewerker.  Er wordt gekeken naar persoonlijke kwaliteiten in combinatie met de werkzaamheden zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je kunt zeker zijn van een leuke werkplek.