Afdeling makelaardij

Bij ons vind je naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars. Bij het (ver)kopen van een woning komt veel kijken. Daar weten de Van Bruggen-makelaars álles van. Onze makelaars zijn uitsluitend gecertificeerd en kenmerken zich door transparantie, duidelijkheid en servicegerichtheid. Klanten kunnen op één adres terecht voor alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van hun woning.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De afdeling

Onze financieel adviseurs en makelaars nemen de klant graag het werk uit handen. Zo doet de makelaardij-afdeling dat voor de makelaars. De afdeling is de schakel tussen de makelaars en de centrale organisatie. Elke dag zorgt de afdeling makelaardij ervoor dat de Van Bruggen-ondernemers bij hen terecht kan voor alle makelaardij gerelateerde zaken.

 

Makelaar

Veel van onze klanten ervaren de combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak als heel prettig. De afdeling makelaardij staat elke dag in contact met de verschillende Van Bruggen-makelaars in het land. Deze afdeling is de schakel tussen de Van Bruggen-makelaars en de ondersteunende afdelingen op de centrale organisatie. Het doel van deze afdeling is om de makelaar te ontzorgen en te verbinden met de rest van de organisatie.