Operations

De verantwoordelijkheid voor het gehele ICT landschap van Van Bruggen Adviesgroep ligt bij de afdeling ICT. De afdeling, bestaande uit een applicatiebeheerder, functioneel beheerder en een ICT manager, ondersteunt de organisatie met software, levert een goede digitale werkplek en zorgt voor een zeer goed beveiligd cloudnetwerk. Ben  jij een ICT expert en wil jij meewerken aan het doel om iedereen zorgeloos te laten werken op welke plek dan ook? Dan sluit deze afdeling daar goed bij aan!

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De werkzaamheden

Bij Van Bruggen Adviesgroep houdt de afdeling ICT zich bezig met het actualiseren van alle programmatuur, netwerkapparatuur en de geautomatiseerde informatiesystemen. Zo is de afdeling afgelopen jaar onder andere druk geweest met de introductie van een nieuw CRM-pakket, het aanpassen van automatiseringsprocessen en klantsegmentatie. Alle werkzaamheden worden in samenwerking met zowel de centrale organisatie als met de Van Bruggen ondernemer uitgevoerd om zo elke bedrijfsvoering optimaal te laten verlopen.

 

Elke dag een beetje beter

Door de snelle technologische ontwikkelingen van tegenwoordig is er op het gebied van ICT altijd werk te verrichten. Zo ook bij Van Bruggen Adviesgroep, ben jij degene die ons helpt om elke dag een beetje beter te worden?