Compliance

In deze dynamische wereld blijft wet- en regelgeving toenemen. Dit geldt zeker voor financiële instellingen. Overheden en toezicht instellingen (naar aanleiding van beursschandalen zoals Enron en Ahold) continu nieuwe richtlijnen. Hier worden zij beïnvloed door wereldwijde economische ontwikkelingen (terrorisme, bankencrisis etc.).

Wil je álles weten over naleving van de wet- en regelgeving bij Van Bruggen Adviesgroep? De afdeling compliance staat voor je klaar. Deze afdeling bestaat uit een compliance officer en compliance medewerkers. De compliance officer vertaalt de  wet- en regelgeving naar concrete beleidsplannen en de compliance medewerkers ondersteunen de lokale kantoren bij de naleving van wet- en regelgeving.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De werkzaamheden

De afdeling compliance binnen Van Bruggen Adviesgroep houdt zich met alle wet- en regelgeving omtrent financieel advies én makelaardij. Van het actualiseren van het WwFT beleid voor de lokale financieel adviseurs en makelaars tot het ontwikkelen van ondersteunende tools en het aanbieden van opleidingen. De afdeling compliance regelt het allemaal.

 

Het beste advies

Het doel van de wetgever en van Van Bruggen Adviesgroep is om de klant een zo goed mogelijk advies te geven en dit te borgen middels wetgeving en beleidsregels. Er wordt een commerciële vertaling van de wetgeving gemaakt waardoor de ondernemer zich beter kan onderscheiden van zijn concurrenten.

 

Het team

Binnen Van Bruggen Adviesgroep heeft de afdeling compliance een hoge waardering. Wij maken complexe wet- en regelgeving begrijpelijk voor iedereen en bieden daardoor passende ondersteuning.