Marketing

Landelijk én lokaal het merk Van Bruggen Adviesgroep op de kaart zetten. Dat is waar de de afdeling marketing zich dagelijks mee bezig houdt. Een team van online marketeers, marketing & communicatie specialisten en een grafisch vormgever zorgen ervoor dat het merk zichtbaar is bij de passende doelgroepen.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

Landelijke bekendheid

Als landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken voor de klant. Vanuit de centrale organisatie in Apeldoorn ondersteunen we als marketingafdeling onze franchisenemers bij alle marketingfacetten. De afdeling marketing verzorgt álle landelijke en regionale marketing en communicatie, zowel off- als online. Elke dag zijn wij bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van het merk Van Bruggen Adviesgroep. We gaan relevante samenwerkingen aan én we zijn bezig met het opbouwen en inzetten van onze persrelaties.

 

Het marketingteam

Hard werken (en lachen), successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten en franchisenemers. Van strategie tot uitwerking, van flyer tot online campagnes. Bij ons komt marketing van a tot z aan bod. Werken bij Van Bruggen Adviesgroep betekent werken bij een inspirerende, dynamische en vooral zeer uitdagende organisatie. Een plek waar werken en plezier écht hand in hand gaan.