Finance

Dé afdeling die verantwoordelijk is voor alle in- en uitgaande geldstromen, dat is de afdeling finance! Het team bestaande uit een controller, administrateur, financiële coördinator en een administratief medewerker bewaken de geldstromen en zitten bovenop alle financiële processen.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

Hoe werkt de afdeling finance?

Met een klein team wordt er op de afdeling finance veel werk verzet door de inzet van geautomatiseerde systeemoplossingen. Zo wordt er efficiënt gewerkt én kwalitatief goed werk geleverd. En dat is fijn voor zowel de Van Bruggen-ondernemer als de medewerkers op de centrale organisatie

 

Prettige werksfeer

Zoek je een plezierige, informele werksfeer waarbij er iedere dag weer wordt gekeken naar verbetering? Dan zit je bij de afdeling Finance op de goede plek. Er wordt er gekeken naar de juiste verdeling van taken en werkzaamheden, waarbij er altijd naar de persoonlijke kwaliteiten wordt gekeken. ‘Elke dag een beetje beter’, is dan ook ons motto.

 

Geldstromen

De afdeling finance is dé belangrijkste schakel met betrekking tot het afhandelen van de geldstromen van alle Van Bruggen-ondernemers. Zij zorgen door deze ondersteuning ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op het ondernemen, en zich niet druk hoeven te maken om de financiële kant.