Sales

Het nóg succesvoller maken van de Van Bruggen-ondernemers, dat is waar de afdeling sales zich mee bezig houdt. Zij coachen en begeleiden de ondernemers op alle fronten en kijken samen naar kansen die er liggen in het werkgebied van de ondernemer. Zo realiseren we samen optimale groei.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De afdeling sales

De afdeling sales bestaat uit twee franchisemanagers. Zij ontzorgen en verbinden ondernemers met de centrale organisatie, en vice versa, en weten precies weet wat er speelt bij de ondernemer. Kortom, zij zijn dé brug tussen de ondernemer en de centrale organisatie.

 

Begeleiding en coachen

Ondernemen is soms knap lastig. Vragen als ‘welke weg moet ik nú in slaan?’, ‘welke kansen liggen er nog meer in de markt?’, ‘hoe kan ik mijn onderneming laten groeien?’ spelen door het hoofd van iedere ondernemer. Dan is het prettig als iemand meekijkt en meedenkt. De franchisemanagers van Van Bruggen Adviesgroep vervullen deze rol, zij helpen ondernemers bij het ondernemen. Zo zorgen ze samen met de ondernemer voor het optimale bedrijfsresultaat.