Marketing

Landelijk én lokaal het merk Van Bruggen Adviesgroep op de kaart zetten. Dat is waar de de afdeling marketing zich dagelijks mee bezig houdt. Een team van online marketeers, marketing & communicatie specialisten en een grafisch vormgever zorgen ervoor dat het merk zichtbaar is bij de verschillende doelgroepen.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

Landelijke bekendheid

De afdeling marketing is dag in, dag uit bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van het merk Van Bruggen Adviesgroep. Hierbij wordt bijvoorbeeld on- en offline media ingezet, worden relevante samenwerking opgezet én zijn wij bezig met het opbouwen en inzetten van onze persrelaties.

 

Lokale held

Als ondernemer wil je bekend staan in jouw omgeving als dé financieel expert en wil je dat men jou ook weet te vinden. Dáár is afdeling marketing voor. Wij maken van onze franchisenemers lokale helden én zorgen ervoor dat zij dit ook blijven. We denken mee met de lokale ondernemer en stellen de juiste vragen om tot dé manier te komen waardoor de franchisenemer lokaal zichzelf op de best mogelijke manier presenteert naar de klant.

Samen met de lokale ondernemer kijken de Van Bruggen-marketingexperts naar de mogelijkheden om van elke franchisenemer een echte ‘local hero’ te maken. Van strategie tot uitwerking, van flyer tot online campagnes. Wij helpen de ondernemer gedurende het hele traject, zodat hij/zij optimaal gebruik kan maken van de naamsbekendheid, zowel op landelijk als lokaal niveau.