Afdeling ICT

Hebben ondernemers een vraag over de software? Of  wordt er gevraagd om een bedrijfsproces te optimaliseren? De afdeling ICT weet hier wel raad mee! Zij zorgen ervoor dat de ICT-processen geautomatiseerd en gestroomlijnd verlopen. Ook ondersteunen zij de Van Bruggen-ondernemers op het gebied van software, geautomatiseerde informatiesystemen en programmatuur. En dat is wel zo fijn, in deze dynamische, digitale wereld.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De afdeling

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het gehele ICT-landschap van Van Bruggen Adviesgroep. Zij zorgen bijvoorbeeld voor de ondersteuning door middel van software, zorgen ervoor dat de juiste tools beschikbaar zijn voor een optimale bedrijfsvoering maar zorgen ook voor een zeer goed beveiligd cloudnetwerk. Dit team doet alles met één doel: ‘iedereen zorgeloos laten werken op de plek die hij/zij wil’.

Elke dag een uitdaging

Niets is zo dynamisch als de wereld van ICT. Wat nu nieuw is, kan over drie maanden weer verouderd zijn. De ICT-afdeling is nóóit klaar, de ICT manager én functioneel beheerder zien het iedere dag weer als een uitdaging om te verbeteren. ‘Elke dag een beetje beter’ is dan ook hét motto.