Makelaardij

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke financiële dienstverlener met een professionele makelaarstak. De afdeling die continu met de lokale Van Bruggen-makelaars in contact staat, is de afdeling makelaardij.  Deze afdeling zorgt ervoor dat de makelaars zich kunnen focussen op hun vakgebied en zijn de vraagbaak voor alle vragen omtrent makelaardij.  Oftewel, zij zijn de schakel tussen de Van Bruggen-makelaars en de centrale organisatie.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep

  • 100% onafhankelijk
  • Centrale ondersteuning
  • Sterk en degelijk merk
  • Landelijk netwerk, lokale experts

De afdeling

De makelaardij afdeling ondersteunt de makelaar bij alles omtrent het aan- en verkoopproces. En heb je als Van Bruggen-makelaar een prangende vraag? Dan helpt deze afdeling je graag verder! De afdeling makelaardij is de schakel tussen de franchisenemer en de centrale organisatie. Elke dag ondersteunt de afdeling makelaardij de Van Bruggen-ondernemers met alles wat te maken heeft met makelaardij.

 

Ondernemer

De afdeling makelaardij staat elke dag in contact met de verschillende Van Bruggen-makelaars in het land. Het doel van deze afdeling is om de makelaar te ontzorgen en te verbinden met de rest van de organisatie. Zo kan de makelaar doen waar hij/zij goed in is; de klant helpen met de aan- of verkoop van de woning.