/

Dienstverband: 32-40 uur
Locatie: Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar je klanten kunt voorzien van een goed, persoonlijk advies? En wil je graag werken bij een groeiende organisatie met toekomstperspectief, waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling? Dan maken we graag kennis met je! 

Verzekeringsadviseur Particulier – Van Bruggen Adviesgroep

  • Wat ga je doen?
    Als Verzekeringsadviseur Particulier ben jij dé expert waarbij klanten terecht kunnen voor advies over diverse particuliere verzekeringen. Je gaat in gesprek met de klant om de wensen en behoefte te achterhalen en beantwoord alle vragen die daarbij komen kijken. Je staat klanten telefonisch te woord. Daarbij stel je offertes op, voer je mutaties door en ben je in contact met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

 

Naast het geven van advies omtrent verzekeringen ben je ook aanspreekpunt voor onze klanten bij schadeclaims. Het zelfstandig afhandelen van schades behoort dus ook tot jouw takenpakket. 

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

·     Telefonisch van klanten;
·     Afhandelen van schades;
·     Offertes opstellen en mutaties doorvoeren;
·      In contact zijn met onze franchisenemers en
verschillende verzekeringsmaatschappijen;
·     Optimaliseren van onze dienstverlening.

Deze werkzaamheden voer je uit vanuit ons kantoor in
Apeldoorn, maar we bieden je de mogelijkheid om dit ook deels vanuit huis te kunnen doen. We zijn een onafhankelijke tussenpersoon waardoor het mogelijk is om je klant een persoonlijk advies te kunnen geven. Je hebt de keuze tussen verschillende
producten van verschillende maatschappijen en kan mede hierdoor echt het verschil maken voor onze klanten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.